Hűtő/fagyasztó kombináció,
hűtőteljesítmény: 253 l,
beleértve a Superfresh zónát,
szuperhűtés,
palacktartó (vízszintes),
üvegpolc hely: 3, gyümölcs/zöldségtartály: 1,
LED világítás,
fagyasztóűrtartalom: 109 l,
fiókok: 3,
NoFrost, kijelző,
C energiahatékonysági osztály,
szélesség: 59,5 cm,
magasság: 202,5 cm,
mélység: 67 cm
A a No Frost jegesedést gátló technológia következtében nem csak a fagyasztó részben nem képződik jég, de teljességgel megszűnik a hűtőtér párásodása is.
Annak érdekében, hogy a No Frost emblémával ellátott hűtőnk élettartama a lehető leghosszabb, az energiafogyasztásunk viszont a lehető legalacsonyabb legyen, érdemes figyelmet fordítani a rendszeres karbantartásra.
Az automatikus fagyasztó leolvasztási rendszerrel, vagyis a No Frost technológiával felszerelt hűtők egyik legfontosabb jellemzője, hogy azokat nem kell leolvasztani. A hűtőtérből egy ventilátor a párologtató felé tereli a nedves levegőt, így az összes pára irányítottan fagy rá az elpárologtatóra, és az így keletkezett kis mennyiségű jég az időkapcsolóval felszerelt fűtés hatására rendszeresen és észrevétlenül leolvad. Az olvadékvíz összegyűlik a fagyasztót működtető kompresszor feletti tálkában, ahonnan annak melegétől elpárolog. Ez a működési mechanizmus megakadályozza, hogy dér vagy jég rakódjon a hűtőszekrény falaira, megkímélve téged a fagyasztó oldalaira rakodó jégrétegtől.
Bár egy No Frost hűtőgép jóval kisebb odafigyelést igényel, mint egy régi típusú, állandóan jegesedő hűtő, azért némi karbantartást igényel.
1. A legfontosabb teendő olvadékvíz-kifolyó nyílás rendszeres tisztítása. Az olvadékvíz-kifolyó nyílás a hűtőtér alsó-hátsó részén található, és az a funkciója, hogy elvezesse a kiolvadt jeget, vagyis a vizet. Ennek a kis nyílásnak azért van nagy jelentősége, mert ezeknél a készülékeknél a hűtőelem a hátsó fal mögött helyezkedik el, ennek következtében ide csapódik ki működés közben a belső tér páratartalma. Ennek eredményeként az olvasztás során keletkező olvadékvíz is a hátsó falon, lefele csurogva, a gyűjtővályú mélyén található nyíláson keresztül folyik ki a készülékből a kompresszor tetején található csepptálcára, ahol elpárolog. A nyílás rendszeres tisztítása nagyon fontos a készülék meghibásodását elkerülendő.
2. Érdemes évente legalább egyszer kihúzni és alaposan kitisztítani, fertőtleníteni a hűtőteret.
Hygair
A hygAIR egy olyan ionizációs technológia, amely csak a kiválasztott elektrabregenz hűtőszekrényben található. Az ionok megszűrik a tárolás során keletkező baktériumokat és szagokat. Az étel hosszabb ideig marad friss.
ION FRESH TECHNOLOGY
A kellemetlen szagok és a baktériumok elkerülése érdekében az Elektrabregenz természetes praktikát alkalmaz. Az IonFresh technológia ezeket a természetes részecskéket tartalmazza, amelyek nagy koncentrációban találhatók a levegőben. A „levegő vitaminjai” néven is ismert, hogy ezek az ionok elpusztítják a baktériumokat és a szagmolekulákat, mielőtt a hűtőszekrényben elszaporodnának. Szóval nyugodtan lélegezhet, amikor kinyitja a hűtőszekrényt, mert a levegő tiszta és az étel hosszabb ideig marad friss.
A negatív ionok pozitív ionokat rögzítenek. Ez megbízhatóan felszabadítja a levegőt a hűtőben a szagoktól és a baktériumoktól.
SUPER FRESH
A hőmérsékletet a fagyáspont felett tartva a nedvesség mindig optimális szinten marad. Hús, hal és tejtermékek esetében az íz, a friss megjelenés és a tápanyagok hosszabb ideig maradnak meg.
ZAJCSÖKKENTŐ
A speciálisan kialakított zajszigetelő elemek és az áramlási hangcsillapítók biztosítják, hogy a hűtőszekrény csendes legyen, még akkor is, amikor hűt.
LED VILÁGÍTÁS
A fehér LED izzók nemcsak kellemesebb fényt adnak, hanem rendkívül tiszták és hatékonyak.
SZABADSÁG ÜZEMMÓD
Ha utazik, az energiafogyasztás csökkentése érdekében a hütőt készenléti állapotba helyezheti. A hőmérséklet 15 ° C , míg a fagyasztó kapacitása nem változik.
ANTIBAKTERÁLIS TÖMÍTÉS
A hűtőszekrény maximális higiénia érdekében az ajtótömítések antibakteriális bevonattal vannak ellátva.
SZAG FILTER
Egy speciális fotokatalitikus aktívszén-szűrő kiküszöböli a meglévő baktériumokat és megakadályozza a szagok és az új baktériumok kialakulását.