A sütő hasznos térfogata | 71 l |
Főzőlap anyaga | Üvegkerámia |
Az 1. főzési zóna helyzete | Bal első |
Az 1. főzési zóna típusa | Kétkörös zóna |
Az 1. főzési zóna méretei | Ø 120–210 mm |
Az 1. főzési zóna kimenete | 750-2200 W |
A 2. főzési zóna helyzete | Balra hátul |
A 2. főzési zóna méretei | Ø 140 mm |
2. főzési zóna teljesítménye | 1200 W |
A 3. főzési zóna helyzete | Jobb első |
A 3. főzési zóna típusa | Normál főzési zóna |
A 3. főzési zóna méretei | Ø 140 mm |
3. főzési zóna teljesítménye | 1200 W |
A 4. főzési zóna helyzete | Jobbra hátul |
A 4. főzési zóna típusa | Sütési zóna |
A 4. főzési zóna méretei | Ø 170–265 mm |
4. főzési zóna teljesítménye | 1400-2400 W |
belső világítás,
Működési módok | Felső / alsó hő, forró levegő plusz, konvekció, alsó hő, grill, konvekciós grill, 3D főzés, leolvasztás, |
Kijelző | Programozható digitális kijelző |
szín | rozsdamentes acél |
Méretek fülke mérete, minimális | 560 mm / 590 mm / 550 mm |
szélesség | 594 mm |
magasság | 595 mm |
mélység | 567 mm |
Széles főzőlap | 580 mm |
A főzőlap magassága | 43 mm |
Mély főzőlap | 510 mm |
Energiahatékonysági osztály | A. |
Energiafogyasztás forró / keringő levegő szabványos program | 0,81 kWh |
Energiafogyasztás hagyományos szabványos program | 0,95 kWh |
3D sütés
A felső / alsó fűtés és a meleg levegő egyszerre működik. A hőmérséklet egyenletesen áramlik a sütőtérben akar egyszerre 2 szinten, és az étel ugyan olyan hatékonyan készül el az állandó légkeringésnek köszönhetően.
3D sütésnek köszönhetően minden szinten egységes forró levegő éri,az elkészíteni kívánt ételt
Alsó és felső sütés
A legtöbb modern, elektromos sütő esetében már eldöntheted, hogy az ételt csak alulról, csak felűről, vagy alulról és felűről is melegítenéd-e. Természetesen mindenhogy átmelegszik az egész sütő, a különbség csak abban van, milyen gyorsan sül az étel alja vagy teteje. Ha csőben sült ételeket vagy felfújtat készítesz, akkor érdemes az alsó és felső sütést egyszerre alkalmazni, így megsül az étel belseje, és ropogós lesz a teteje is.
Ha inkább csak pirítani szeretnél valamit, de félsz, hogy odaég, használd csak a felső sütést, ha pedig inkább puhítanád az ételt, akkor kapcsold a sütőt csak alsó sütés funkcióra.
Légkeverés
A légkeverés azon túl, hogy egyenletes hőmérsékletet biztosít, abban is segít, hogy az ételek szagai ne keveredjenek össze. Így például a légkeverés mellett semmi akadálya annak, hogy a sütő alsó rácsán mondjuk a csirkecombokat süsd, a felsőn pedig a desszert süteményt, mert az ételek nem veszik át egymás ízét és szagát.
Szintén érdemes bekapcsolni a légkeverést akkor is, ha alaposan megpakoltad a tepsidet, mert a levegő így folyamatosan mozogni fog a szorosan egymás mellé tett ételek között is, és azok mindenhol, egyformán és alaposan átsülnek.
Grillezés
A grillezés ma már nem számít különösebben extra funkciónak, még az elektromos sütőkhöz képest sokkal kevesebb alternatívát kínáló gázsütők többségében is megtalálható. Lényege, hogy inkább az ételek külsejét pirítja meg, nedvességtartalmukat azonban benntartja, így például nem vész el a zöldségek vitamintartalma. A grillezést sokan csak húsokon használják, pedig érdemes ezt a funkciót kipróbálni akkor is, ha valami izgalmasabb köretet keresel. Grillezni gyakorlatilag bármilyen zöldséget lehet, így csak a fantáziád szabhat határt a megvalósításnak.