Miele WCD 120 WPS elöltöltős mosógép W1 mosógép 1-8 kg-os méhsejt dobbal, vasalással könnyítővel a szelíden ápolt ruhákhoz

322 200 Ft 164 999 Ft

20 éve tesztelték a tökéletes mosodai ellátást Míg egyes autómotorokat 3000 órán át tesztelnek, mi állandó teljesítményt tesztelünk akár 10 000 órán keresztül, éjjel-nappal. Átfogó és pontos. Kiemelkedő eredmények garantálása érdekében évről évre.
Kizárólag a Miele számára Kényelmes és környezetbarát adagolás A Miele adag kapszulákkal speciális alkalmazásokat oldhat meg a mosoda számára. Ezek 100% -ban újrahasznosított műanyagból állnak, és az öblítő rekeszében használják őket. Ez azt jelenti, hogy a mosószer tökéletesen adagolva van egy mosási folyamathoz – túladagolás vagy aluladagolás már nem lehetséges. Választható 6 speciális mosószer, 3 textillágyító, impregnáló szer, az ImpraProtect, az erős szennyeződéseket fokozó anyag és a CottonRepair.
Nagy és kicsi textíliák rugalmas újratöltése Legyen farmer, blúz vagy csak zokni: az AddLoad funkciónak köszönhetően a program elindítása után is rugalmasan hozzáadhatja az elfelejtett ruhaneműt – röviddel a program vége előtt. Hozzáadhat vagy eltávolíthat textileket csak öblítés vagy fonás céljából. Könnyen kezelhető: Nyomja meg a “Mosoda indítása / hozzáadása” gombot, és az ajtó egy gombnyomással kinyílik. Ha készüléke hálózatba van kötve, az alkalmazásban vagy az Alexa mellett megjelenik az AddLoad.
Gazdaságos, erőteljes és kopásmentes! A Miele ProfiEco motorja egy különösen nagy teljesítményű inverter hajtás, amely különösen gazdaságos és csendes. Mivel a motor elektronikus vezérlésű, nincs szüksége szénkefékre, ezért kopásmentes. A hatékony és kényelmes mosodai ellátáshoz sok éven át.
Okosabb mosás Minden Miele mosógép rendelkezik intelligens automatikus mennyiségszabályozással. Elemzi az aktuális terhelést, és csak annyi vizet és villamos energiát használ fel, amely az optimális tisztítási és öblítési eredményekhez szükséges.
További biztosíték A WPS-nek van egy második mágnesszelepe közvetlenül a csapon. Ha az első szelep hibás, a második bezárja a bemenetet. A dupla falú bemeneti tömlő a maximális biztonságot is biztosítja: ha a belső tömlő megsérül, a víz a kabáttömlőn keresztül a padlólemezbe áramlik. A WCS-hez hasonlóan a WPS is rendelkezik intelligens érzékelő technológiával: szivárgást észlel és a vízellátást leállítják.
Vízvédelem – garantált! A Miele minden vízvédelmi rendszer számára védelmet nyújt otthona számára – 20 évig. Tehát ha anyagi kár keletkezik a vízvédelmi rendszer hibája miatt, akkor garantáltan fedezi Önt2. A Miele viseli az anyagi károk költségeit a vízvédelmi garanciális feltételek részeként. A professzionális telepítés előfeltétele.
Kizárólag a Miele számára Tökéletes mosodai ellátás A Miele méhsejt dob ​​méhsejtes felületi szerkezete finom vízfóliát hoz létre a dobfal és a textíliák között. A ruhanemű nagyon finoman siklik rajta, és így optimálisan védett. Textiljeit megkímélik a gomboktól és a szálhúzóktól a csiszolt szélű kisebb nyílásoknak köszönhetően. Idegen tárgyak, például gemkapcsok vagy melltartó akasztók már nem kerülhetnek a leeresztő szivattyúba.

Elfogyott

Kategóriák: , Gyártó: