Miele KFN 37682 ID kombinált beépíthető hűtőszekrény 238liter A++

859 900 Ft 449 999 Ft

Egyedileg állítható üvegpolc-világítás A LED-es FlexiLight üveglap-világítás nemcsak tükröződés mentesen és egyedülállóan fényesen világítja meg a Miele hűtőkészülékek belsejét, hanem rugalmas és egyéni módon minden egyes behelyezési szinten elhelyezhető. Így bármennyi élelmiszert is tárol bármekkora darabokban, biztosan nem fogják eltakarni a fényforrást, és rontani a megvilágítást.
Okos hálózat Miele@home innovatív rendszerünkkel teljesen kihasználhatja a Miele készülékeiben rejlő lehetőségeket, és még intelligensebbé teheti a mindennapjait. Minden intelligens Miele háztartási készülék kényelmesen, biztonságosan hálózatba kapcsolható. A kezelés egyszerű – a Miele App, hangvezérlés vagy meglévő okosotthon-megoldásokba való integrálás révén. A hálózatba kapcsolás az otthoni Wi-Fi-router és a Miele Cloud segítségével történik.
Mosogatógépben mosható tárolók a készülékajtóban A Miele ComfortClean készülékajtóban található tárolók kiváló minőségű SAN műanyagból készültek, ezért rendkívül ellenállóak a karcolásokkal, vegyszerekkel, hőmérsékleti hatásokkal szemben, és teljesen átlátszóak. A ComfortClean készülékajtóban található tároló higiénikusan megtisztítható a mosogatógépben (55 °C-ig). Így nem kell többé kézzel kitörölgetni őket.
Kiváló tárolási körülmények élelmiszerhez és borhoz A DynaCool funkció egyenletes hőmérséklet-eloszlást biztosít a teljes hűtőtérben. Így nem érdekes többé, hogy melyik szintre milyen élelmiszert helyez be, mert mindegyik esetében ugyanazok a körülmények uralkodnak. A DynaCool révén a hagyományos hűtőszekrényeknél ismert „felül melegebb, alul hidegebb“ rétegződés végleg a múlté.
A leolvasztás a múlté A NoFrost rendszernek köszönhetően többé nem kell leolvasztania Miele hűtőkészülékét. A keringetéses hűtés egyenletesen oszlatja el a hideg, száraz levegőt a belső térben, így nem képződhet jég. Ennek köszönhetően lefagyasztandó élelmiszerei sem fagynak össze, és zavaró jégréteg nélkül a fiókok mindig könnyen kihúzhatók és betolhatók. A NoFrost ezzel kimagasló kényelmet biztosít a fagyasztásnál, és örökre megszabadítja a fárasztó leolvasztástól.
Finoman záródó készülékajtó Halkan és önmaguktól záródó hűtő- és fagyasztószekrény-ajtók: a Miele innovatív SoftClose zárórendszerével. Az ajtó 30° alatti szögnél automatikusan becsukódik. Ezenkívül a SoftClose csillapítja az ajtót a záródásánál – nem zörögnek többé a palackok a készülékajtóban.
Profi tárolás Az élelmiszerek akár ötször tovább frissek maradnak. Az automatikusan szabályozott, 0 és +3 °C közötti hőmérséklet-tartományban a hús, a halak és számos tejtermék akár háromszor tovább eltartható. Sőt, a zöldségek és gyümölcsök akár ötször tovább frissek maradnak – a fiók optimális páratartalmának köszönhetően.

Elfogyott