Miele KFN 28132DWS kombinált hűtőszekrény 304liter A++ energiaosztály NoFrost DynaCool funkciókkal

329 999 Ft 199 999 Ft

Mosogatógépben mosható tárolók a készülékajtóban A Miele ComfortClean készülékajtóban található tárolók kiváló minőségű SAN műanyagból készültek, ezért rendkívül ellenállóak a karcolásokkal, vegyszerekkel, hőmérsékleti hatásokkal szemben, és teljesen átlátszóak. A ComfortClean készülékajtóban található tároló higiénikusan megtisztítható a mosogatógépben (55 °C-ig). Így nem kell többé kézzel kitörölgetni őket.
Hangulatos légkör A közvetett világítás hangulatos légkört teremt, és kiemeli az anyagok kiváló minőségét. A LED-es lámpák nem igényelnek karbantartást, és optimálisan megvilágítják a belső teret. A hagyományos izzókhoz képest a LED-ek különösen energiatakarékosak és jóval hosszabb élettartamúak.
Kiváló tárolási körülmények élelmiszerhez és borhoz A DynaCool funkció egyenletes hőmérséklet-eloszlást biztosít a teljes hűtőtérben. Így nem érdekes többé, hogy melyik szintre milyen élelmiszert helyez be, mert mindegyik esetében ugyanazok a körülmények uralkodnak. A DynaCool révén a hagyományos hűtőszekrényeknél ismert „felül melegebb, alul hidegebb“ rétegződés végleg a múlté.
A leolvasztás a múlté A NoFrost rendszernek köszönhetően többé nem kell leolvasztania Miele hűtőkészülékét. A keringetéses hűtés egyenletesen oszlatja el a hideg, száraz levegőt a belső térben, így nem képződhet jég. Ennek köszönhetően lefagyasztandó élelmiszerei sem fagynak össze, és zavaró jégréteg nélkül a fiókok mindig könnyen kihúzhatók és betolhatók. A NoFrost ezzel kimagasló kényelmet biztosít a fagyasztásnál, és örökre megszabadítja a fárasztó leolvasztástól.

2 készleten