Miele K 37683 iDF beépített hűtőszekrény fagyasztórekesszel fehér 263 Liter netto 177 cm magas A+++(új besorolása F)

740 160 Ft 369 999 Ft

Mosogatógépben mosható beltéri ajtó polcok A Miele ComfortClean beltéri ajtó polcok kiváló minőségű SAN műanyagból készülnek, és különösen karcállóak, vegyszerállóak, hőállóak és nagyon átlátszók. A K 10 000 és a 30 000 széria összes beltéri ajtótárcsa könnyen tisztítható higiénikusan a mosogatógépben (55 ° C-ig). A polcok kézi törlése már nem szükséges.
Az ételek és a bor legjobb tárolási körülményei A hőmérséklet mellett a páratartalom is nagyon fontos az ételek és a bor tökéletes tárolásához. A DynaCool segítségével a levegő egyenletesen kering egy integrált ventilátoron keresztül, így a hőmérséklet és a páratartalom optimálisan oszlik meg.
Gondos tárolás a maximális élvezet érdekében Az ételeket a páratartalom-szabályozással ellátott MasterCool fiókokban, egyedileg optimalizált éghajlaton tárolják: a hűtési hőmérséklet megközelíti a 0 ° C-ot, a páratartalmat optimálisan igazítják az egyes ételtípusokhoz. Ez hosszabb ideig megőrzi az Ön készleteit – különösen a gyümölcsök és zöldségek
FlexiLight Az új FlexiLight LED üvegpolc-világítás nemcsak a Miele hűtőszekrények belső terét tükröződésmentes és egyedi fényességgel világítja meg, hanem rugalmasan és egyedileg is elhelyezhető az egyes polcok szintjén. Az étel méretétől és számától függően a fényforrást nem lehet elzárni, és a megvilágítás károsodhat.
Több hely XL belsővel! Az XL belsővel rendelkező Miele hűtőszekrények lényegesen több helyet és kényelmet kínálnak az ételek tárolásához. A nagyobb mélység a hűtőtérben nagy és terjedelmes tárgyak, például sütőtálcák esetében is elegendő. Az XL belső tér a fagyasztórekeszben és a PerfectFresh zónában is érezhetően nagyobb helyet kínál – minden fiók szintjén. Tehát a tömeges vásárlás kétszer olyan szórakoztató.
Abszolút jól átgondolt megoldás: A fém belső tartályok magassága fokozatmentesen állítható. A jól átgondolt működési elv különösen könnyű kezelhetőséget biztosít; a konténerek könnyen és biztonságosan zárhatók.

1 készleten