Miele G7050 SCVI integrált mosogatógép A+++ 14 teríték automata ajtónyitással

319 999 Ft

Élvezze a Miele ajtó különösen könnyű kinyitását és bezárását. Ezenkívül az ajtó bármely kívánt helyzetben marad.
AutoOpen szárítás *
A készülék többféle nyelven képes megjeleníteni az értesítéseket és kijelzéseket, hogy minden információt megértsen. Egyszerűen válassza ki a kívánt nyelvet a nyelv menüből. Egy zászló mutatja meg az utat. Ez megkönnyíti az eligazodást – még akkor is, ha olyan nyelv van beállítva, amelyet nem ért.
Az ECO programban a vízfogyasztás 8,9 literre csökken. Ez azt jelenti, hogy kevesebb energia szükséges a felmelegedéshez – és előnyeit élvezheti az energiatakarékos mosogatógép. A vízmegtakarítást intelligensen kialakított beáramló rendszer és új, rendkívül hatékony szűrőrendszer teszi lehetővé. A további szigetelés csökkenti a hőveszteséget és ezáltal a víz melegítéséhez szükséges energiát.
A Miele tehát az elmúlt 30 évben 85% -kal csökkentette a vízfogyasztást.A villamosenergia-fogyasztás szintén új rekordokra csökkent: az ECO programban a Miele mosogatógépek mindössze 0,67 kWh fogyasztási értéket érnek el.
A várható víz- és villamosenergia-fogyasztást a kijelzőn olvashatja le, amint kiválasztotta a programot. Az EcoFeedback segítségével kiválaszthatja az ökológiailag optimális változatot. A tényleges fogyasztási értékeket a program végén lehívhatjuk.

1 készleten