Elektrabregenz KSN 96624 X: Szabadon álló hűtő-fagyasztó kombináció 362l

199 999 Ft

Szuper friss zóna

A hús, hal és tejtermékek hosszabb ideig frissek maradnak

A Superfresh zóna fagypont feletti hőmérsékletet és ideális páratartalmat kínál, a vitaminok és az ízek kétszer olyan sokáig megmaradnak, mint egy hagyományos hűtőszekrényben.

 

LED belső világítás

Zavartalan kilátás a belső térre

A LED-lámpák nagyon fényesen világítanak, azonnali világítási teljesítményt nyújtanak, és van egy verhetetlen előnyük is: alacsony energiafogyasztás. Különböző teljesítményekben – tökéletes a konyhában való használatra. Meleg fehér vagy hideg fehér.

 

Ajtóütköző cserélhető

Állítható ajtóirány, hogy illeszkedjen a konyha elrendezéséhez

Egyes konyhai elrendezések megkövetelik, hogy a hűtőszekrény ajtaja az egyik irányba nyíljon, és nem a másik irányba. A megfordítható ajtónál az ajtózsanérok a készülék bal vagy jobb oldalára helyezhetők, így szabadon választhatja meg, hogy a hűtőszekrény ajtaja melyik irányba nyíljon. A hűtőteljesítményt megduplázhatja, ha két hűtőszekrényt egymás mellé helyez, és az egyik ajtaját megfordítja.

 

nyaralás mód

Extra energiamegtakarítás

A vakáció üzemmód segítségével további energiát takaríthat meg, miközben élvezi a nyaralást. Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy csak a fagyasztórekeszt használja, ha távol van otthonától.

Csak 1 maradt készleten