Electrolux LNT3LF30W1 szabadonálló kombinált hűtőszekrény 195/110 liter LowFrost

136 999 Ft

Hőmérséklet-szabályozás az ízek védelme érdekében. 40% -kal gyorsabb hűtés a ColdSense segítségével. A hűtőszekrényben és a szobában lévő érzékelők gyorsan reagálnak a változásokra és stabil hőmérsékletet tartanak fenn. Gyors hűtés és a megfelelő hőmérséklet gyors beállítása. Kisebb hőmérsékleti változások védik az egyes gyümölcsök textúráját.

Aktív hőmérséklet-szabályozás. Védi az ételt. A ColdSense-szel
A ColdSense gyorsan reagál bármilyen hőmérséklet-változásra. Hűtésérzékelők, amelyek közvetlenül reagálnak a hőmérséklet változásaira, és a szokásosnál 40% -kal gyorsabban állítják vissza a hűtőszekrény hőmérsékletét. Azáltal, hogy megakadályozza, hogy az élelmiszer hőmérsékleti változásainak legyen kitéve, friss marad. Így élvezheti az összes kedvencet, amíg frissek.

A LowFrost használatával nem kell olyan gyakran leolvasztania
Az integrált LowFrost rendszer fenntartja a fagyasztó hőmérsékletét, hogy megakadályozza a jég felhalmozódását. A jobb teljesítményért és kevesebb karbantartásért.

Válassza ki a beállításokat az elektronikus kezelőszervekkel
Az elektronikus vezérlőkkel megváltoztathatja a hűtőszekrény belső hőmérsékletét, miközben az LCD képernyő mindig pontos visszajelzést ad.

A legjobb minőségű LED világítás hűtőszekrényekhez

A hűtőszekrény LED világítással rendelkezik, amely megkönnyíti a belátásodat. A diszkrét, energiatakarékos izzók erős fényt adnak az egész térben. Tízszer kevesebb energiát fogyaszt, mint a szokásos világítás.

Megbízható polcok biztonsági üveggel

 

Polcok biztonsági üvegből és tartósságukról elismertek. És ha véletlenül kiömlik, nedves ruhával könnyen letörölheti őket.

  • Hűtő / fagyasztó térfogata, l: 195/110
  • A termék méretei H x Sz x M, mm: 1750x595x647
  • Kiolvasztási technika: LowFrost
  • Energiafogyasztás, kWh / év: 291
  • Zajszint, dB (A): 40
  • Biztonság áramkimaradás esetén, h: 18
  • Fagyasztóképesség, kg / nap: 5.2

 

 

Elfogyott