Electrolux LNT3LE34X2 kombinált hűtőszekrény 220/110 LowFrost

145 999 Ft

Hőmérséklet-szabályozás az ízek védelme érdekében

40% -kal gyorsabb hűtés a ColdSense segítségével. A hűtőszekrényben és a szobában lévő érzékelők gyorsan reagálnak a változásokra és stabil hőmérsékletet tartanak fenn. Gyors hűtés és a megfelelő hőmérséklet gyors beállítása. Kisebb hőmérsékleti változások védik az egyes gyümölcsök textúráját.

Aktív hőmérséklet-szabályozás. Védi az ételt. A ColdSense-szel

A ColdSense gyorsan reagál bármilyen hőmérséklet-változásra. Hűtésérzékelők, amelyek közvetlenül reagálnak a hőmérséklet változásaira, és a szokásosnál 40% -kal gyorsabban állítják vissza a hűtőszekrény hőmérsékletét. Azáltal, hogy megakadályozza, hogy az élelmiszer hőmérsékleti változásainak legyen kitéve, friss marad. Így élvezheti az összes kedvencet, amíg frissek.

Val vel LowFrost nem kell olyan gyakran kiolvasztania

Az integrált LowFrost rendszer fenntartja a fagyasztó hőmérsékletét, hogy megakadályozza a jég felhalmozódását. A jobb teljesítményért és kevesebb karbantartásért.

Válassza ki a beállításokat az elektronikus kezelőszervekkel

Az elektronikus vezérlőkkel megváltoztathatja a hűtőszekrény belső hőmérsékletét, miközben az LCD képernyő mindig pontos visszajelzést ad.

LED világítás a legjobb minőségű hűtőszekrényekhez

A hűtőszekrény rendelkezik LED világításami megkönnyíti számodra, hogy meglásd, mi van benne. A diszkrét, energiatakarékos izzók erős fényt adnak az egész térben. Tízszer kevesebb energiát fogyaszt, mint a szokásos világítás.

Megbízható polcok biztonsági üveggel

Polcok biztonsági üvegből és tartósságukról elismertek. És ha véletlenül kiömlik, nedves ruhával könnyen letörölheti őket.

A termék méretei H x Sz x M, mm 1850x595x647

Energiaosztály E
Hűtő / fagyasztó, l 220/110
Kiolvasztási technika LowFrost
Energiafogyasztás, kWh / év 239
Zajszint, dB (A) 40
Biztonság áramkimaradás esetén, h 18.
agyasztóképesség, kg / nap 5.2
szürke

Elfogyott