Bosch Serie 6 KIR81AF30 beépíthető hűtőszekrény 319 Liter

304 990 Ft 189 999 Ft

225 / 5000 Fordítási találatok A LED-es lámpák egy teljesen új világítási koncepciót hoznak a hűtőszekrényekbe, garantálva az egyenletes, tükröződésmentes belső megvilágítást. A LED-es lámpák kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos hűtőszekrények, és a készülék teljes élettartamáig tartanak.
A sima kihúzási mechanizmusnak köszönhetően a törésálló, keret nélküli üvegpolcok különösen könnyen használhatók. És bármikor tisztán áttekinthetik ételeit – még a leghátsó cikkeket sem felejtik el.
A biztonsági üvegben osztott vario polc könnyedén beállítható a hűtőszekrénybe történő beillesztés és az eltávolítás érdekében. Ideális nagyobb cikkekhez, például függőleges palackokhoz vagy tálakhoz, és teljes rugalmasságot biztosít, ha több helyre van szüksége. A polc másik fele simán csúszik az első alá, és így különösen kényelmes
Aktiválja a SuperCooling funkciót vásárlás előtt, hogy rövid időre csökkentse a hűtőszekrény hőmérsékletét, így a friss vásárlás a megfelelő hőmérsékleten marad. A hőmérsékletet egy gomb megnyomásával csökkenthetjük (a legalacsonyabb 2 ° C). A szükségtelen áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan visszakapcsol.
Tojásállvány A tojásállvány biztonságban tartja a tojásait a hűtőszekrényben.
Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően az étel ideális konzisztenciát őriz; a fagylalt például nem túl puha és nem is kemény. Az állandó hőmérséklet a hűtőszekrény belsejében döntő tényező a nagyobb frissesség és íz elérésében. A FreshSense érzékelők folyamatosan figyelik és ellenőrzik a környezeti hőmérsékletet, a hűtőszekrény és a fagyasztó hőmérsékletét. Ennek eredménye a hűtő belsejében állandó hőmérséklet, függetlenül a külső hőmérséklettől.

1 készleten

Cikkszám: KIR81AF30 Kategóriák: , , Gyártó: