BEKO WTV 6713 PT: 6 kg-os mosógép 1400 ford/perc, ProSmart™ inverteres motor, 15 program, OptiSense®, Volumemaxx®, AntiCrease®, D energiaosztály

99 999 Ft

ProSmart™ inverteres motor
Hatékony és tartós, alacsony zajszinttel
Ne aggódjon a villanyszámlája miatt minden mosáskor. A szénkefe nélküli motor kialakításának köszönhetően a ProSmart™ energiahatékonyságot, alacsonyabb zajszintet és hosszabb élettartamot kínál – mindezt egyetlen készülékben. Így a legtöbbet hozhatja ki a mosógépből anélkül, hogy aggódnia kellene a havi költségvetése miatt.

 

StainExpert™ program
Mélytisztítás 24 féle folthoz
Háztartási ecetre, citromlére és mosogatószerre már nincs szükség. A konyhába tartoznak, a piszkos ruha pedig a StainExpert™ programmal rendelkező mosógépbe. Legyen szó kávéról, ketchupról, csokoládéról, sminkről vagy vérről – a StainExpert™-et kifejezetten 24 különböző típusú folt eltávolítására fejlesztették ki, így többé nem kell előkezelnie a foltokat.

Xpress 14 perces rövid program
2 kg tiszta ruhanemű 14 perc alatt
Nem kell minden ruhát intenzíven mosni. Néha csak egy gyors mosásra van szüksége. A 14 perces rövid Xpress programmal akár 2 kg ruhaneműt is kimoshat mindössze 14 perc alatt. 2 kg lehet, hogy nem hangzik soknak, de ez például 20 póló! Több mint elég a randevúzáshoz.

 

AntiCrease®
Ráncmentes mosás
Ha nem a vasalás a kedvenc tevékenysége (tényleg?), érdemes közelebbről megvizsgálnia az AntiCrease® funkciót az IonGuard® technológiával. A dob rendszeres időközönként forog a program végén, hogy a ruhák frissek és ráncmentesek maradjanak. Ez kevesebb vasalást és több szabadidőt jelent az Ön számára.

Elfogyott

Kategóriák: , , Gyártó: