Beko WMY 81483 PTLE mosógép 8 kg 1400 centrifuga fordulat, kisállatszőr eltávolító funkció

119 999 Ft

Energiahatékonysági osztály A +++

A Beko háztartási készülékek védik a környezetet, mert energiahatékonyan működnek. A legmagasabb A +++ energiahatékonysági besorolással a víz és a villamos energia különösen gazdaságos. Így kétszer is részesülsz: nem csak javítod a háztartások költségvetését, hanem aktívan hozzájárulnak a környezethez.

16 program

16 Program: Cotton, Cotton Eco, szintetikus, gyapjú, kézi mosás, Baby Protect +, sötét mosás, centrifugálás és leeresztés, öblítés, frissítés, Mix 40, Aqua 40 ’40 °, finom 20, higiénia 20 °, Super Express 14, Daily Xpress. További funkciók: előmosás, gyors, állati szőrtelenítés

Baby Protect + program

A Baby Protect program intenzív mosást és intenzív öblítést kombinál. A tökéletes mosási és öblítési eredmény garantált. A Baby Protect kifejezetten bébiruhák és érzékeny bőrű allergiás betegek számára készült.

10 éves motor garancia

A Beko nagy jelentőséget tulajdonít a minőségnek. Ezért a kiválasztott eszközök 10 évig garantáltak. Ezeknek a mosógépeknek van egy kefe nélküli egyenáramú motorja. Ez az Ön számára: kevesebb zaj, kevesebb energiafogyasztás, és így kevesebb kopás és hosszabb élettartam.

WoolMark®

 

De ez furcsa … Hogy jön a 7 éves unokahúga gyapjú pulóverje a mosógépben?Ó, nem – ez a saját pulóvered, amit az elismerés nélkül zsugorított. Tudjuk, hogy mi érzi magát. Szerencsére a Beko mosógépeket a WoolMark® “kézmosó biztonságos kezelés” pecséttel kapták gyapjúmosó programjukhoz. Tehát a gyapjúruháját a megérdemelt tisztelettel kezelheti. A Beko mosógépek, amelyek ProSmart ™ inverter technológiával vannak felszerelve, hordozzák a WoolMark® tömítést, így a legérzékenyebb, kézzel mosható gyapjúruhák. Ez az utolsó pulóver, amit feláldoztál.

GentleCare -20 ° ™ programot

Hivatalos partnere az embereknek, akik szeretik a ruháikat

A GentleCare 20 ° ™ program óvatosan megmossa a kedvenc ruháit. Ez megvédi az anyagot és a színt, és megnöveli a ruháinak élettartamát. Ezenkívül a 40 ° C-os mosáshoz képest a felhasznált energia csak fele *. Dupla bónusz * független laboratóriumok által tesztelt.

Xpress Super Short (’14)

 

Nem várhatsz, hogy viszi az új ruhát? Természetesen azt szeretnéd, hogy először mossuk, mert ki tudja, hogy milyen gyakran és ki próbálkozott a boltban – nem egy kellemes gondolat … Gyors mosást igényel a gépben, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az új kedvenc része nagyon tiszta. Szerencsére a Beko mosógépe 14 perces Xpress Super Short Wash *. Tehát nem kell sokáig várni. Tehát a ruhája mosott és készen áll a viseletre, ha szeretné megmutatni a szép új megjelenését a világnak. * 2 kg enyhén szennyezett ruházathoz

Napi Express

 

Vásárlás: kész. Tisztítsa meg a hűtőszekrényt: kész. Csepegő csaptelep javítása: kész. Végezzen egy teljes mosógép terhelést fél óra alatt: kész. Olvastátok helyesen: A Daily Express a Beko-nál 30 percen keresztül 30 perc alatt moshatja a mosógép teljes terhelését. Egy ilyen gyors program segítségével nem teheted meg a feladatait. Kiválóan szervezett és maximálisan produktív!

AquaWave®

 

Te és a kedvenc inged sokan együtt játszottak. A mosógépben való eldobás mindig leküzdhető. Nem kell aggódnia a Beko AquaWave® technológia miatt. A lapátelemek és a speciális dob egy olyan hullámszerű mozgást biztosítanak, amely óvatosan mozgatja a ruhát a szárítóban, így gyorsan megszárad és megmentve. Ez energiát takarít meg. Ön és kedvenc inged sok estét együtt töltenek.

Pet Hair Removal funkció

 

A kutyád szereti a kanapén feküdni? A macskád inkább az ágyban alszik? Csak nem tudod elvinni a kedvenceidet a kedvenc helyektől? Aztán tudod, hogy: számtalan állati szőrszál a lapokon, a legjobb nadrágod vagy a divatos találkozófelszerelésed – csaknem bárhol. A Beko mosógép házi szőrtelenítő funkciója megoldja ezt a problémát. Az előmosás ciklusával egy extra öblítőprogram és az optimális centrifugálási ciklusok megszabadulnak a mosógépen lévő makacs kisállatszőrektől. Ha az állatok már megteszik, amit akarnak, legalább a mosógépet meg kell hallgatnia ..

A programok száma 16
Programok 1 Cotton Eco
Programok 2 Pamut / Len
Programok 3 könnyen kezelhető
Programok 4 gyapjú
Programok 5 kézi mosás
Programok 6 baba Protect
Programok 7 sötét
Programok 8 Spin + csatorna
Programok 9 mosás
Programok 10 felfrissít
Programok 11 Keverjük össze 40
Programok 12 Aqua 40 ’40 ˚
programok Könnyű ellátás 20
Programok 14 Higiénia 20 °
Programok 15 Super Express 14 ‘
gyermekzár igen
Centrifuga sebesség 1400
Túlfolyás elleni védelem igen
Energiafogyasztás évente 196 kWh
Vízfogyasztás évente 10560 L
automatikus terhelés igen
Végig mutató igen
Zajfejlesztő mosás /centrifuga 54/76
Mélység – csomagolás nélkül (cm) (z) 54,0 cm
Szélesség – csomagolás nélkül (cm) (x) 60,0 cm
Magasság – csomagolás nélkül (cm) (y) 84,0 cm

1 készleten

Kategóriák: , Gyártó: