Beko DIS 26021 Beépíthető mosogatógép, 45 cm széles, Teljesen integrált, 10 teríték, 6 program, 5 hőfok

99 999 Ft

Fast+

Háromszoros sebességű tisztítás

Néha nincs idő megvárni, hogy lefusson a teljes mosogatási ciklus. A Fast+ funkció akár háromszorosára* is képes felgyorsítani a mosogatást optimális teljesítmény mellett, ami azt jelenti, hogy szinte azonnal újra tálalhat.* Belső laboratóriumok által tesztelve.

Elcsúsztatható fedelű mosogatószer adagoló

Könnyen nyitható adagolófedél

Ügyeljen rá, hogy ne sértse meg az ujjait, amikor megpróbálja kinyitni a mosogatószer adagolót. Az elcsúsztatható fedelű mosogatószer adagolót annyira könnyű kinyitni és becsukni, hogy szinte már gyerekjáték.

Egyszerűen behajtható tányértartó

Extra hely az edényeknek, fazekaknak

Minden főzéskor különféle méretű edényeket és serpenyőket használ, és szüksége van egy olyan mosogatógépre, amely mindezt megérti. Az egyszerűen behajtható tányértartó jóvoltából könnyen eltávolíthatja a tányérok rekeszét, hogy beférjenek a nagy fazekak és edények. Vége a napoknak, amikor a legnagyobb edényeket kézzel kellett elmosogatni, és milyen jó is megszabadulni ettől a munkától!

Programok száma:6
Állítható magasságú felső kosár:Igen
Különleges jellemzők:
WaterSafe+, Aquastop, Forrólevegős szárítás, ProSmart™ Inverter Motor, LEDSpot™ (padlóra kijelzés), Quick&Clean program, GlassShield, SuperRinse, AquaActive, Fast+Function
Túlfolyás elleni védelem:Igen
Vízlágyító:Igen
Féltöltet:Igen
Inverter motor:
eállítható kezdési időpont:24 óra
Sóhiány kijelzés:Igen
Öblitőszerhiány kijelző:Igen
Kijelző:LCD
Méretek (Szé / Ma / Mé):45 cm x 82 cm x 55 cm

1 készleten