Beko B1751 beépíthető hűtőszekrény 110 liter

79 999 Ft

Az A + energiahatékonysági osztálynak köszönhetően a B 1751 ragyogó környezeti tulajdonságokkal rendelkezik. A beépített hűtőszekrény nettó 110 literes űrtartalmával 4 csillagos fagyasztórekesz és rugalmas üvegpolcok is rendelkeznek a tárhely optimális kihasználása érdekében.

Jó megvilágítás a készülékben

Néha nem könnyű mindent látni a hűtőszekrényben, különösen a sarkokban és hátul. A LED Illumination® hasznos LED-láncokat kínál a hűtőszekrény tetején, valamint az oldalsó falon az egyes polcok számára, hogy mindig mindent láthasson. A LED-ek energiahatékonyabbak, mint a szokásos világítás.

Minimális jégképződés

A statikus hűtésű hűtőszekrényekben a jég felhalmozódása miatt az ételek összetapadnak, és a készülék több áramot fogyaszt. A MinFrost® speciális párologtató rendszerének köszönhetően a jég képződése a fagyasztóban drasztikusan csökken. Ez lehetővé teszi a fagyasztott élelmiszerek jobb és energiatakarékosabb tárolását, és nem kell olyan gyakran kiolvasztania a fagyasztót.

Ajtó nyitási iránya, amely a konyhája elrendezéséhez igazítható

Néhány konyhai elrendezéssel a hűtőszekrény ajtaja csak egy irányban nyitható. A cserélhető ajtópántokkal az ajtópántok szükség szerint a készülék jobb vagy bal oldalára is rögzíthetők. Megduplázhatja a hűtőkapacitást is, ha két hűtőszekrényt egymás mellé helyez, és megfordítja az egyik ajtó nyitási irányát.

Robusztus üvegpolcok

A biztonsági üvegnek köszönhetően akár nagy és nehéz edényeket is habozás nélkül tárolhat a hűtőszekrényben. A biztonsági üvegpolcok edzett üvegből készülnek, és legfeljebb 25 kg-os terhelhetőséggel rendelkeznek. Sokkal jobban ellenállnak a repedéseknek és karcolásoknak, mint a kezeletlen üvegek, így könnyedén tárolhatja edényeit.

Nettó térfogatú hűtési terület 97 L
Hűtőrendszer: Statikus
Teljes bruttó mennyiség: 120 l
Teljes nettó mennyiség: 110 L
Éves energiafogyasztás 25 ° C-on 175 kWh / év
Napi energiafogyasztás 25 ° C-on 0,5 kWh / nap
Zajszint: 39 dB (A)

magasság: 86,6 cm

szélesség: 54,5 cm

mélység: 54,5 cm

 

Csak 1 maradt készleten