Bauknecht felültöltős mosógép: 6,5 kg – WAT 6513 DD N, D energiaosztály, ZENTtechnológia, CleverClean, Green&Clean program, Lágy nyitás, Automatikus dobpzicionálás

124 999 Ft

A Bauknecht felültöltős mosógépének előnyei egy pillantásra: Tágas kapacitás, akár 6,5 kg. Fehér szín. Kompakt készülékként ideális megoldás korlátozott helyekre. D energiahatékonysági osztály. A környezetbarát 15° Green&Clean programnak köszönhetően a ruhanemű csak 15°C-on mosódik ki, de ugyanaz a megbízható mosási eredmény érhető el, amely egyébként csak 40°C-on lenne lehetséges. Mostantól a ragyogó színek hosszabb ideig frissek maradnak. Egyszerű, könnyen olvasható szöveges kijelző. Rendkívül sima futás az egyedülálló ZEN technológiának köszönhetően. Hatékony vízvédelmi rendszer.

ZENTtechnológia

Csendes teljesítmény Az innovatív közvetlen hajtásnak és a zajszigetelő kialakítású oldalfalaknak köszönhetően különösen halk mosás és centrifugálás optimális eredménnyel.

lágy nyitás

A kényelmes dobnyitó rendszer.A SoftOpening funkciónak köszönhetően egy kézzel is könnyedén kinyithatja a mosódobot. A dob automatikusan megfelelően pozícionálja magát. Egy speciális nyitórendszer gondoskodik arról, hogy a mosódob kényelmesebben és biztonságosabban nyitható legyen.

6,5 kg teherbírás

Hatékonyabb mosás a nagyobb mennyiségnek köszönhetően A jövőben nemcsak a mosási ciklusok számát fogja csökkenteni. A megnövelt térfogatú, 6,5 kg-os mosódobnak köszönhetően a ruhaneműnek is több helye van, így optimális mélyápolásban részesül a mosási folyamat során.

gyerekzár

Kevesebb aggodalom, kevesebb stressz Az elektronikus gyermekbiztonsági zár garantálja a gondtalan családi mindennapokat. Megakadályozzuk a programok akaratlan megváltoztatását vagy a készülék kíváncsi gyermekkezek általi kikapcsolását. Az elektronika kényelmesen, egy gombnyomással zárható és nyitható.

CleverClean

Mosószert és már összekevert vizet permeteznek a ruhaneműre. Ez vizet és energiát takarít meg, és védi a környezetet.

Automatikus dob pozicionálás

Kényelmes kipakolás. Az automatikus dobpozícionálásnak köszönhetően könnyedén kipakolhatja mosógépét: a mosódob automatikusan helyesen pozícionálja magát.

30 perces program

Tökéletes mosás 30 perc alatt A 30 perces programnak köszönhetően rövid ideig dolgozhat a mosáson. Egyszerűen és gyorsan kiválasztva a ruha mindössze 30 perc alatt tiszta lesz.

D energiahatékonysági osztály

Energiatakarékos, csúcsteljesítmény a D energiahatékonysági osztályban.

Műszaki információk

Az eco 40-60 program centrifugálási sebessége névleges teljesítmény mellett rpm- ben: 1251
Vízfogyasztás literben az eco programban működési ciklusonként : 44
Energiahatékonysági osztály : D
Súlyozott energiafogyasztás kWh-ban 100 mosási ciklusonként az eco 40-60 programban : 66
Levegő zajkibocsátás : 72
Az eco 40-60 program centrifugálási hatékonysági osztálya : B
részletek

Az ajtó színe : fehér
Kivitel : álló eszköz
Nettó tömeg (kg) : 56
állítható lábak : Igen
Kijelző típusa : Big Digit
Maximális teherbírás kg-ban : 6.5
Motor : Közvetlen hajtás
Szín : fehér
EAN szám : 4011577734188
Készülék típusa : felültöltős
főbb lehetőségek

előmosás
programokat

kényes
Eco pamut
ing
Gyors 30′
Eco 40-60
csecsemő
Gyapjú
Öblítés és centrifugálás
20°C
keverés
szintetikus szövetek
Pamut
Méretek

Szélesség (cm) : 40,0
Mélység (cm) : 60,0
Magasság (cm) : 90,0

1 készleten