Bauknecht felültöltős mosógép: 6 kg – WMT ZEN 6 BD N,1200 ford/perc, C energiaosztály, ZENTtechnológia, Automatikus dobpzicionálás, Lágy nyitás, ECO program

124 999 Ft

A 6 kg kapacitású Bauknecht mosógép 1200 ford./perc centrifugálási sebességgel számos innovatív technológiát kínál a ruhanemű mosásához. Felültöltős mosógépként a készülék különösen alkalmas szűk helyekre, ahol a hagyományos mosógépet nehéz vagy lehetetlen kinyitni. A ZEN technológia a kefe nélküli közvetlen meghajtású motornak köszönhetően különösen halk mosást és centrifugálást biztosít. A foltgátlóknak köszönhetően már 20 °C-on több mint 100 folt eltávolítható előkezelés nélkül. Ha pedig valami gyorsra van szüksége, a Kurz 30′ segítségével mindössze 30 perc alatt kitisztíthatja a ruhaneműt. A lágy nyitás és az automatikus dobpozícionálás lehetővé teszi a mosógép biztonságos és kényelmes kinyitását és kipakolását. A 2 az 1-ben kijelző lehetővé teszi, hogy mindig mindent szemmel tartson. Megmutatja a hátralévő időt és az előre beállított hőmérsékletet. Ezzel a mosógéppel kevesebb aggodalma és stressze van a gyerekzárnak köszönhetően. A mosógép a görgőknek köszönhetően mobil, és védi a hátat a készülék mozgatásakor.

ZENTtechnológia

Csendes teljesítmény Az innovatív közvetlen hajtásnak és a zajszigetelő kialakítású oldalfalaknak köszönhetően különösen halk mosás és centrifugálás optimális eredménnyel.

lágy nyitás

A kényelmes dobnyitó rendszer.A SoftOpening funkciónak köszönhetően egy kézzel is könnyedén kinyithatja a mosódobot. A dob automatikusan megfelelően pozícionálja magát. Egy speciális nyitórendszer gondoskodik arról, hogy a mosódob kényelmesebben és biztonságosabban nyitható legyen.

6 kg kapacitás

Hatékonyabb mosás a nagyobb mennyiségnek köszönhetően A jövőben nemcsak a mosási ciklusok számát fogja csökkenteni. A 6 kg-os kapacitású mosódob megnövelt térfogatának köszönhetően a ruhaneműnek is több helye van, és így optimális mélyápolásban részesül a mosási folyamat során.

1200 fordulat percenként

Kivételesen gyors. Centrifugálja ki a ruhaneműt 1200 fordulat/perc sebességgel.

gyerekzár

Kevesebb aggodalom, kevesebb stressz Az elektronikus gyermekbiztonsági zár garantálja a gondtalan családi mindennapokat. Megakadályozzuk a programok akaratlan megváltoztatását vagy a készülék kíváncsi gyermekkezek általi kikapcsolását. Az elektronika kényelmesen, egy gombnyomással zárható és nyitható.

CleverClean

Mosószert és már összekevert vizet permeteznek a ruhaneműre. Ez vizet és energiát takarít meg, és védi a környezetet.

Automatikus dob pozicionálás

Kényelmes kipakolás. Az automatikus dobpozícionálásnak köszönhetően könnyedén kipakolhatja mosógépét: a mosódob automatikusan helyesen pozícionálja magát.

30 perces program

Tökéletes mosás 30 perc alatt A 30 perces programnak köszönhetően rövid ideig dolgozhat a mosáson. Egyszerűen és gyorsan kiválasztva a ruha mindössze 30 perc alatt tiszta lesz.

C energiahatékonysági osztály

Nagyon energiahatékony, C energiahatékonysági osztályban.

Műszaki információk

Az eco 40-60 program centrifugálási sebessége névleges teljesítmény mellett fordulat/percben : 1151
Vízfogyasztás literben az eco programban működési ciklusonként : 43
Energiahatékonysági osztály : C
Súlyozott energiafogyasztás kWh-ban 100 mosási ciklusonként az eco 40-60 programban : 55
Levegő zajkibocsátás : 76
Az eco 40-60 program centrifugálási hatékonysági osztálya : B
részletek

Az ajtó színe : fehér
Kivitel : álló eszköz
Nettó tömeg (kg) : 56
állítható lábak : Igen
Kijelző típusa : Big Digit
Maximális terhelhetőség kg-ban : 6
Motor : Közvetlen hajtás
Szín : fehér
EAN szám : 4011577734171
Készülék típusa : felültöltős
főbb lehetőségek

előmosás
programokat

kényes
Eco pamut
ing
Gyors 30′
Eco 40-60
csecsemő
Gyapjú
Öblítés és centrifugálás
20°C
keverés
szintetikus szövetek
Pamut
Méretek

Szélesség (cm) : 40,0
Mélység (cm) : 60,0
Magasság (cm) : 90,0

2 készleten