AEG KSE 79222OB kompakt gőzsütő STEAMPRO SousVide Multifunkcios programokkal

647 640 Ft 299 999 Ft

AEG SteamPro sütők: gőz, az íz alapvető eleme Készen áll a főzés új szintre emelésére? Adjon hozzá gőzt minden ételhez, és a készítmények íze, színe és állaga jobb lesz, mint valaha. Van egy AEG gőzsütő minden ízléshez, minden előkészítéshez és minden költségvetéshez, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Bemutatjuk Önnek az AEG SteamPro palettát!
Könnyű főzés és melegítés A gőzsütő lehetővé teszi a főzést és a melegítést. Csak válassza ki a megfelelő opciót, és pillanatok alatt elkészül egy finom étel.
Jobb íz, textúra és szín A gőz az egészséges és ízletes főzés elengedhetetlen összetevője. Alacsony zsírtartalmú, tápláló és az íz tökéletesítése mellett tökéletesíti minden étel textúráját és színét is.
Maximális ellenőrzés Főzés közben semmi sem romolhat el. A páratartalom-érzékelő a kiszáradás veszélye nélkül szabályozza a pontos páratartalmat. Finom eredmények garantáltak!
A sous vide főzése a SteamPro sütővel A SteamPro gőzkemencék 3 főzési beállítást kínálnak: forró levegő, gőz és mindkettő keveréke. A Sous vide technológia megőrzi a természetben előforduló nedvességet és gazdag ízeket, hogy kivételes ízélményeket teremtsen. Menüjétől függetlenül, a sok pontos elkészítési módnak és a vákuumtechnológiának köszönhetően mindig fenségesen készül. Ez a technika, amelyet általában tapasztaltabb szakácsok számára tartanak fenn, SteamPro sütővel tökéletesen kivitelezhető.
390 / 5000 Fordítási találatok Tökéletes eredmény biztosított A maghőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően a főzés során könnyen megmérheti az edény közepén lévő hőmérsékletet. Pörkölt hús, à point vagy bien cuit? Használja a szondát, és azonnal tudni fogja! A páratartalom-érzékelő javítja az előkészületeket azáltal, hogy automatikusan hozzáadja a megfelelő mennyiségű gőzt. Ez az ételeknek az ideális ízt és textúrát adja.
Mindig teljes irányítás alatt Ezeket az AEG gőzsütőket érzékeny Shuttle forgatógombbal látták el. Így a főzés alatt teljes ellenőrzést tarthat fenn. Könnyen beállíthatja az időt, a hőmérsékletet vagy a funkciót. Szeretné látni a főzési beállításokat közvetlenül az LCD kijelzőn? Ez egyszerű érintéssel elvégezhető. A főzési asszisztens funkció lehetővé teszi speciális ételek kiválasztását a legjobb eredmény érdekében. Extra előnye ezeknek a SteamPro gőzsütőknek? SoftClose Door technológiájuk. Az ajtó mindig finoman és csendesen becsukódik.

2 készleten